• +381 66 500 99 55 Mite Ružića 8, Zvezdara (Kluz)
  • fitnessfightkluz@gmail.com
Trener JOVANA NEĐIĆ

Trener

blog

JOVANA NEĐIĆ

Rođena 7.septembra, 1992. godine u Beogradu. Završila gimnaziju u Beogradu i specijalističke strukovne studije, smer menadžment poslovnih procesa, na Beogradskoj poslovnoj školi. Takođe, volonter je i u Institutu za transfuziju krvi.

Spada u mlađu generaciju fitnes trenera i pokušava da svojom energijom i umećem uspe. Od malena je posvećena sportu, u kom je ostala i do danas. Trenirala je folklor, košarku, odbojku, pilates, aerobik. Prvi susret sa teretanom i fitnesom imala je 2009. godine, a svoju pravu ljubav i interesovanje za aerobik otkriva 2012. godine, kao i uopšte uzajamne povezanosti ‘’zdravog života’’ i fitnesa. U septembru 2014. godine počinje da radi kao fitnes instruktor, i da uspešno vodi nekoliko grupnih programa. Godinu dana radila i u teretani, i vodila personalne i vođene treninge.

Smatra da njeni programi pomažu da ostanete u dobroj formi, da se dobro zabavite uz muziku i da izbacite višak energije, ali isto tako, da ‘’promene su proces za koje potrebno je vreme’’, te da u svemu što radite u životu, a tako i u sportu, morate biti uporni i istrajni.

Upornost, snaga, posvećenost, komunikativnost, odgovornost, ambicioznost su glavne odlike koje je iznova inspirišu da napreduje iz dana u dan.