• +381 66 500 99 55 Mite Ružića 8, Zvezdara (Kluz)
  • fitnessfightkluz@gmail.com
TreningPOWER PILATES

Treninig

blog

POWER PILATES

Vežbajući pilates možete promeniti svoj izgled, osećaj i izdržljivost svog tela. Power pilates je kompletan trening za celo telo. Obuhvata najrazličitije oblike statičkih i dinamičkih vežbi nižeg i višeg intenziteta. Ne zapostavlja se nijedna grupa mišića, nijedan deo tela, svaki put se menja fokus mišićnih grupa koje se rade. Pilates vežbe podstiču gipkost i izdržljivost kako mišića tako i celokupnog tela, a akcenat se baca na mišiće abdomena, ruku i ramenog pojasa, kao i leđa, jer su prvenstveno oni osnova za pravilno držanje tela.

Pilates se preporučuje svakom ko želi dobro sebi i svom telu. Rekreativcima, ali i sportistima koji pilates mogu koristiti kao dopunu svog treninga. Naročito je koristan za osobe koje se bave poslom koji iziskuje veliki telesni napor, jer se pomoću pilatesa mogu opustiti i smanjiti napetost mišića. Takođe preporučuje se i osobama koje su stalno za kompjuterom ili pisaćim stolom, jer će im omgućiti da sede na što pravilniji način, i tako se oslobode bolova u vratu i leđima.

Pilates je namenjen svim uzrasnim grupama bez obzira na stepen telesne pripreme. Ovo je izuzetno efikasan način da se izgrade mišići, poveća snaga i sagore masne naslage. Pilates je idealan za one koji ne vole da skaču ili trče, a koji žele kondiciju, zategnutost i pokretljivost čitavog tela.

Kontakt:

Jovana Neđić
FB stranica: https://m.facebook.com/jnedjic.fitness/
E-mail: jovananedjic@hotmail.com
Mobilni telefon: 064/3053 717