• +381 66 500 99 55 Mite Ružića 8, Zvezdara (Kluz)
  • fitnessfightkluz@gmail.com
TreningCARDIO MIX

Treninig

blog

CARDIO MIX

Cardio Mix je odličan za regulisanje telesne težine kao i promovisanje fizičkog i mentalnog zdravlja. Aerobne aktivnosti pomažu vašem srcu da radi bolje i jača ga zajedno sa ostalim mišićima u vašem telu. Isto tako, stručnjaci su dokazali da se tokom neke aerobne aktivnosti poboljšava lučenje endorfina zbog koga se osećamo veselije.

Ovaj program, zajedno sa pravilnom ishranom, brzo daje poželjne rezultate, jer tokom vežbanja sagorevamo višak kalorija koji dnevno unosimo. Takođe, poboljšava se koordinacija pokreta, jača muskulatura gornjeg i donjeg dela tela, tako da se za kratko vreme postižu optimalni rezultati.

Tri osnovne dela treninga su vežbe zagrevanja, vežbe hlađenja i vežbe istezanja. Vežbe zagrevanja se koriste da biste polako svoje telo pripremili za napor. Tada zapravo dižemo temperaturu tela i ubrzavamo krvotok. Vežbe hlađenja nam pomažu da smirimo srce i dovedemo ga u fazu odmaranja. Vežbe istezanja nam pomažu da izbegnemo upalu mišića i tetiva i poboljšamo telesnu fleksibilnost.

Kontakt:

Jovana Neđić
FB stranica: https://m.facebook.com/jnedjic.fitness/
E-mail: jovananedjic@hotmail.com
Mobilni telefon: 064/3053 717