• +381 66 500 99 55 Mite Ružića 8, Zvezdara (Kluz)
  • fitnessfightkluz@gmail.com
Blog Radionica: primena NLP komunikacije u porodičnim odnosima

Blog

blog

Radionica: primena NLP komunikacije u porodičnim odnosima

  • by FFC "Kluz"
  • 03/11/2016

26. novembra od 11.30-17:00 održaće se ova interesantna radionica.

” SVAKI ČOVEK NEKA BUDE BRZ DA ČUJE, A SPOR DA GOVORI I DA SE LJUTI”

Tokom radionice imaćete prilike da saznate:

– Na koji način se obraćate sebi i drugima?
– Da li je lako reći ono što želimo a da to bude kratko i jasno – a opet dovoljno razumljivo i zanimljivo,efikasno, sadržajno i prihvatljivo?
– Kakav je kvalitet vaše svakodnevne komunikacije?
– Koliko je često komunikacija koju ostvarujete spontana i neposredna?
– Da li želite da razumete drugu osobu sa kojom ste u konfliktu i da izgradite kvalitetan odnos sa njom?
– Da li ste zadovoljni sa komunikacijom koju ostvarujete sa decom?
– Može li bolja komunikacija da nam pomogne u zajedničkom življenju?

Pridružite nam se 26. novembra da zajedno pričamo o ovome i da saznate kako da ostvarite dobru povezanost sa drugim ljudima koristeći opšte principe zdrave i uspešne komunikacije.

Radionicu vode: Slavica Mojsilovic, sertifikovani trener joge i ucitelj meditacije, prakticar NLP- a, TM i kvantne harmonizacije. Usmerena na licni i profesionalni razvoj i bavi se koucingom i
Nina Markovic,
Sertifikovani NLP Praktičar i NLP Master, usmerena na lični i profesionalni razvoj.
Udata, majka troje dece
Zaposlena u PR službi “JP EPS“ , uredjuje svoju rubriku za zaposlene „Motivacija“

Nina za roditeljstvo kaže:
“Pre nego što i sami postanemo roditelji imamo snažno uverenje da se nikad prema svojoj deci nećemo ponašati onako kako su se ponašali naši roditelji prema nama. Medjutim, kada se ostvarimo u toj ulozi shvatimo da su ti obrasci duboko ukorenjeni i da iz nas progovaraju upravo oni. Prepoznajemo sve te reči , mimike, ucene… i shvatimo da je to kod nas prisutno u tolikoj meri da već počinje da nam smeta i da je već prouzrokovalo neke posledice. Javlja nam se želja da nešto promenimo. Počnemo da kupujemo knjige o roditeljstvu, posećujemo razne forume i sajtove na internetu, odlazimo na razne edukacije, zovemo psihologe i socijalne radnike u pomoć…I u toj potrazi za pravim rešenjem poremetimo zdravu komunikaciju koju smo imali sa njima i sa partnerom a ne retko i sa ostalim članovima porodice od kojih smo te obrasce i pokupili a od kojih obično dobijamo i najveću kritiku. U stalnom preispitivanju gde smo to pogrešili ili ko je za to kriv, postajemo napeti, razdražljivi i neshvaćeni..izgubimo sopstveni mir i autoritet. Uprkos svemu, rešenje ipak postoji .Kada prepoznamo sve te komunikacione obrasce koji nas ograničavaju i koji nam nisu korisni a koji su to sve prouzrokovali i damo sebi šansu da prihvatimo sopstvene potrebe, sve poprima drugi značaj”.

Cena radionice je: 2000,00 dinara, za sve uplate do 15.11.2016. godine cena je 1700,00 dinara.
Broj polaznika je ograničen, prijavite se i rezervišete svoje mesto ovde ili pozivom na 060/3232124 Slavica ili 069/1602225 Nina.