• +381 66 500 99 55 Mite Ružića 8, Zvezdara (Kluz)
  • fitnessfightkluz@gmail.com
Blog Radionica Love Workshop ( yoga & tantra ) u FFC “Kluz”

Blog

blog

Radionica Love Workshop ( yoga & tantra ) u FFC “Kluz”

  • by FFC "Kluz"
  • 23/11/2016

Naše telo je hram našeg bića. Vežbanjem joge pripremićemo se za jedno predivno duhovno putovanje buđenja ljubavi. Vežbe disanja, kirtan, tantrička meditacija i predavanje sa diskusijom pomoći će nam da probudimo svoje srce i naučimo kako da to iskustvo primenimo u svakodnevnom životu. Ljubav je osnovna manifestacija energije u našoj četvrtoj čakri, Anahati. Probuđena i pročišćena Anahata uz podršku viših čakri pruža priliku da se život proživi u radosti, ljubavi i slavlju, unapređujući naše partnerske i sve druge odnose u životu.

” Iz sećanja na jedinstvo tražimo svoju drugu polovinu da bismo ponovo postali celoviti. Ipak, ono što je potrebno zapravo jeste postati celovit iznutra. Naći jedinstvo unutar sebe. Tek onda smo spremni za kvalitetne odnose sa drugima, pune ljubavi, radosti, slavlja i stvaranja.”

Čas joge vodi Maja Popov, sertifikovani instruktor joge i transcedentalne meditacije, osnivač Holističke akademije u Beogradu.
Kirtan i meditaciju vodi Dragana Balić, sertifikovani instruktor joge, dugogodišnji praktičar kundalini tantre i meditacije.

Radionica će se održati 4. decembra 18-21 h.

Mite Ružića 8,
Cena: 2000 rsd, za sve uplate do 25.11. cena je 1500 rsd
Sve dodatne informacije u vezi radionice i prijava na: 064 298 1734, Dragana